nk logo stor

Om oss 2021

Oppdatert mai 2021.  

Protokoll generalforsamling 2021

Aksjeutbytte utbetales 20.mai og er 301,40 pr aksje. Dokumentasjon kommer direkte fra Akjserservice på epost. NB! Husk å gi info til regnskap om aksjeutbytte. AKSJEKURSEN, LIGNINGSVERDIEN FOR BRUK I SELVANGIVELSE 2020  4 074,06
(For 2019: var den 3 645,57)  Styretur Swaziland   Swazi1  Swazi5  

 HISTORIE

Det kvantitativet importvernet for norsk landbruk skulle på 90 tallet endres til et rent tollbasert vern. Derfor ble Norsk Kjøtthandel AS etablert i 1992 av KLF (Kjøtt og Fjørfebransjens landsforbund) og solgt ut til medlemmene som et rent handelsselskap. Selskapet skulle drive med import, eksport og felles innkjøp for sine aksjonærer. Dette er bakgrunn for at vi i dag har Norsk Kjøtthandel AS som forhandler innkjøpsavtaler og NK Import AS som foretar importen. Vi startet med ca 70 bedrifter og er nå 158 aksjonærbedrifter pr januar 2021.

2021
Verden er spesiell i starten av 2021 og vår bransjesamling i februar er utsatt inntil vi kan mingle med god samvittighet. Feb 2022 håper vi det blir ny bransjetur til Kiel.  

For NK Import sitter vi på importlisenser i 2021 på lam fra Island, storfe fra Eswatini, UB kapittel 2, lever av svin, WTO kvote på svin samt Andebryst og kalkun. Har du behov for noe av dette så kontakt oss.  

Norsk Kjøtthandel AS  2018 - 2021.

Begge selskap jobber for sine aksjonærer og er tilnærmet et non profit selskap. Overskudd fordeles tilbake til brukerne/eierne av selskapet i form av bonus og aksjeutbytte.
Strategien for perioden 2018 -2021 er: NK skal oppleves enkelt, lønnsomt, engasjerende og lærerikt.
Som følge av dette er konseptet NK Smartlæring lansert. Her får bedriftene løpende tilgang til grunnleggende opplæring for alle ansatte. Spesielt beregnet for naynsatte, vikarer og de som jobber på gulvet. I tillegg blir det webinarer, nyhets sendinger på nett samt en felles samling for hele bransjen hvert år. Annet hvert år på Kielbåten eller på Gardermoen. I tillegg forhandles innkjøpsavtalene løpende og datterselskapet NK Import tar seg av løpende import. 


Styret etter 20. april 2021
Styreleder                   Kurt Mydland, Mydland AS
Nestleder                    Jimmy Høiberget, Toten Kjøtt AS 
Styrerepresentant      Robert Ruud, Gunnar Ruud AS
Styrerepresentant      Gro Strøm-Larsen, A.Strøm Larsen AS
Styrerepresentant      Rolf Magne Strømme, Toma Mat As

Vararepresentant      Reidar Skretting, Skretting AS
Vararepresentant      Morten Engen, Aasheim Kjøtt AS 
Vararepresentant      Ove Malvin Knutsen, FG Kjøttsenter AS

Ansatte
Forhandlings og innkj.sjef      Rune Slaatten, mob: +47 952 51 256
Direktør                                  Jøran Olsson, mob: +47 958 14 844

Ansatte2      Ansatte1 
May Larsen er nå første medlem av NK Pensjon sin pensjonsklubb. 

NK Import AS

NK Import AS er 100% eid av Norsk Kjøtthandel AS og foretar import for sine eiere. Hovedregelen er at norsk kjøttproduksjon er beskyttet med høye tollsatser mot import. Likevel finnes det noen muligheter med lav eller ingen toll. NK Import har jevnlig import av storfekjøtt fra Eswatini (Swaziland) samt import av helt slakt eller stykkningsdeler ved underskudd av norsk vare. Vi hjelper gjerne våre aksjonærer med import og har et etablert nettverk i utlandet for å håndtere dette.  SMI sin norske hjemmeside:  http://www.smi.co.sz/norwegian/index.html

Swazi3

 

Kontaktinformasjon

Norsk Kjøtthandel AS
Professor Birkelands vei 28 A
1081 OSLO

Telefon: 22 07 86 90 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr: 961 728 010

Søk