nk logo stor

 Kieltur 3. - 5. feb. Tema og skipper er klar.
klikk på bilde
 Arneol Bannerkiel 
PÅMELDING HER 
Det blir ny Kieltur der Arne Hjeltnes skal styre skuta og kommunikasjon er hovedtema. Fordi hver gang vi møtes er kommunikasjon sentralt. I møte med blant annet kundene, leverandørene, egne ansatte, handelen, aktivister og politikere. 

Alle disse områdene skal vi berøre, og noen innledere er allerede plass. Blant annet inspirator Arne Hjeltnes, som er født nærme Sørlandskjøtt og oppvokst på produkter fra Vossakjøt. Han har lang arbeidserfaring fra flere sentrale stillinger, ofte med kommunikasjon som hovedoppgave. Blant annet fra Eksportutvalget for fisk, Innovasjon Norge og Marine Harvest. Han er levende opptatt av norsk mat og kommuniserer mattradisjon på en positiv måte vi kan lære mye av.

Messedekk på fredag med spennende aktiviteter

Rune

Det blir samling på messedekket fredag med mange faglige nyheter fra leverandører, spennende overraskelser fra scenen og rikelig tid til mingling der du kan knytte nye kontakter i bransjen. Mer info kommer løpende frem mot avreise. 

 

Påmelding - hva hvis høy smitte?
Corona er dessverre fortsatt et tema, men du kan melde deg av gratis tett opptil avgang. Dermed er det ingen risiko ved å sende påmelding med en gang. Vi har allerede rekordpåmelding og må ta forbehold om at de siste som melder seg på ikke får utvendig lugar.

Kontaktinformasjon

Norsk Kjøtthandel AS
Professor Birkelands vei 28 A
1081 OSLO

Telefon: 22 07 86 90 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr: 961 728 010

Søk